Snelle groei van vacatures in de logistiek

Snelle groei van vacatures in de logistiek

In het afgelopen kwartaal is de vraag naar logistieke professionals gestegen met maar liefst 29% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden.
De groei was al te zien in de eerste 6 maand van dit jaar, maar zette zich in het derde kwartaal dus versterkt door, zo blijkt uit de analyse Trends en Ontwikkelingen op de logistieke arbeidsmarkt door Yacht.

Logistiek planners en engineers
Met name de sterk toenemende vraag naar planners en engineers bij de logistiek dienstverleners rondom onze nationale transportas in het zuiden van het land is opvallend te noemen. Bij elkaar opgeteld steeg de vraag in de regio Rotterdam, Breda, Utrecht en Eindhoven in het derde kwartaal met maar liefst 53% ten opzichte van een jaar geleden.

Supply chain professionals
Naast toename in transport volume door e-commerce activiteiten geeft nu ook de toegenomen bouwproductie de logistiek sector een duw in de rug. De verwachting is dat ook in de komende maanden de vraag naar supply chain professionals zal blijven stijgen als ook de exportvolumes weer op niveau komen.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.