Over ons

FlexVisie is een jong en dynamisch bedrijf. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te ontlasten in de steeds complexer wordende wereld van werkgeverschap. Van het opstellen van arbeidscontracten en verzuimbeheer tot het bijhouden van wet- en regelgeving en meer: het is geen gemakkelijke klus om goed werkgeverschap te bieden. Vooral niet voor kleine - en MKB-bedrijven, waar geen HR-afdeling of een gespecialiseerde HR-medewerker aanwezig is.

 

De payrollspecialisten van Flexvisie

Onze medewerkers hebben die specialistische kennis wél in huis. Wij werken niet voor niets uitsluitend met medewerkers die hun strepen verdiend hebben in de uitzend- en/of payrollbranche. Op deze manier leveren wij altijd professioneel maatwerk, ook voor úw organisatie. Met enthousiasme en passie voor het payrollvak en door een juiste mix van betrokkenheid, communicatie, betrouwbaarheid en kwaliteit, creëren wij een grote tevredenheid bij zowel klant als medewerker! 

 

"96% van onze relaties beveelt ons bij derden aan en dat is niet voor niets!" 

 

Payroll advies op maat

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een passend payroll advies. Neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of vul direct het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.