Payroll Horeca

In de horeca is payroll niet meer weg te denken.  Een sector die zo onderhevig is aan pieken en dalen vraagt om een personeels- en salarisadministratie die hierop ingesteld is. Flexvisie kan u hierbij helpen. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid klantenbestand in de horeca weten wij hoe het reilt en zeilt in deze sector en hebben onze dienstverlening hierop toegespitst.

 

Waarom payrollen in de Horeca?

Als horecaondernemer bent u iedere dag druk met gastvrijheid richting uw klanten, de inkoop van goede producten en het draaiende houden van uw onderneming. U werft en selecteert kwalitatief goed personeel, u motiveert uw team en heeft de dagelijkse leiding. U wilt zich liever niet bezighouden met zaken zoals de salarisadministratie, pensioenopbouw en andere administratieve ‘rompslomp’. Zeker niet omdat in uw branche meer dan gemiddeld op flexibele basis wordt gewerkt. Regelmatig gaan er medewerkers bij u in en uit dienst, waardoor geen periode hetzelfde is.

 

Payrollspecialist met ervaring in de Horeca

Payrollen is een uitkomst voor ondernemers in de horeca. Door gebruik te maken van de diensten van een payrollorganisatie als FlexVisie kunt u zich blijven focussen op uw rol als gastheer of -vrouw. Dat klinkt natuurlijk goed, maar u wilt er wel van verzekerd zijn dat u zaken doet met een betrouwbare organisatie die kennis heeft van uw branche en CAO. Flexvisie heeft door jarenlange ervaring op het gebied van payroll in de horeca alle kennis en kunde in huis om uw personeels- en salarisadministratie perfect  te regelen. Wij nemen u alle administratieve handelingen uit handen. Daarnaast nemen wij ook alle juridische risico's van u over.

 

Kortom: FlexVisie neemt u alle zorgen uit handen, zodat u uw tijd volledig kunt besteden aan het ondernemerschap. U zult zien dat u hierdoor het maximale uit uw onderneming haalt!

 

Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

 • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
 • Geen ziekterisico's;
 • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
 • Payroll partner met ervaring in de techniek en bijbehorende CAO’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
 • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
 • Scherpe tariefstelling;
 • Uitgebreide dienstverlening en aanvullende service;
 • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.
   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel. 

 

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.