Payroll Hoveniers

Payrolling kan uitkomst bieden voor u als ondernemer in de hovenierssector. Als hovenier weet u namelijk als geen ander dat er ontzettende pieken en dalen zijn vanwege het seizoendsgebonden karakter van uw dienstverlening. U zit dus niet te wachten op vaste contracten of doorlopende kosten op het moment dat uw opdrachten afnemen in de winterperiode. Door gebruik te maken van payroll services is uw personeeladministratie net zo flexibel als uw klanten van uw eigen dienstverlening en personeel verwachten.

 

Waarom payrollen in de hovenierssector?

Omdat u het voorjaar en de zomer de meeste aanvragen van klanten zult krijgen, zult u hoogstwaarschijnlijk veel met flexibel personeel, seizoenskrachten en zzp’ers werken. In de hovenierssector wordt er, meer dan gemiddeld, op flexibele basis gewerkt. De administratieve ‘rompslomp’ die hierbij komt kijken is vast niet uw favoriete bezigheid. Zou het niet fijn zijn als u zich niet langer bezig hoeft te houden met zaken als de salarisadministratie, contracten, vakantiedagen en pensioenopbouw? Payrolling biedt u die mogelijkheid.

 

Voordelen van payrollen bij Flexvisie voor hoveniers


Met payroll via FlexVisie kunt u de volledige personeels- en salarisadministratie uitbesteden. Voor zowel bestaande als nieuwe en voor zowel vaste als tijdelijke medewerkers kunnen wij alle werkzaamheden van u overnemen. Op papier komen uw medewerkers in dienst bij FlexVisie, omdat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Wij verzorgen de contracten, het verzuimbeleid, de pensioenen, de verloning en meer. Hierdoor houdt u automatisch ook meer tijd over om u te richten op uw eigen core business. Wanneer u besluit uw medewerkers te payrollen bij Flexvisie nemen wij niet alleen de administratieve handelingen van u over, maar ook de werkgeversrisico’s, zoals ziekte en verzuim.

 

Kortom: FlexVisie neemt u alle zorgen uit handen, zodat u uw tijd volledig kunt besteden aan het ondernemerschap.

 

Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

 • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
 • Geen ziekterisico's;
 • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
 • Payroll partner met kennis en expertise van de Bouw sector en bijbehorende CAO;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
 • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
 • Scherpe payroll tarieven;
 • U kunt rekenen op onze uitgebreide dienstverlening en service;
 • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.
   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel. 

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.