Payrolling voor uw organisatie

Payrolling is voor iedere branche interessant; Het levert flexibiliteit en gemak, het ontzorgt en het maakt uw personeelsadministratie overzichtelijk. Het is wel belangrijk om vooraf de voordelen goed helder te hebben, zodat u kunt beslissen of payrolling via FlexVisie voor uw bedrijf de juiste keuze is.

 

Scherp inzicht in uw personeelskosten

Iedere week vindt de verloning van uw medewerkers plaats en ontvangt u van ons een factuur. Geen kosten achteraf of naheffingen voor bijvoorbeeld een verzuimverzekering, pensioenfondsen of de belastingdienst. Kortom, u heeft altijd direct inzicht in uw personeelskosten.

 

Geen risico’s

Aangezien FlexVisie juridisch werkgever is, loopt u geen risico’s met betrekking tot loondoorbetaling bij ziekte, ontslagkwesties of andere conflictsituaties. Een geruststellend idee.

 

Eigen personeel, maar vrij van zorgen

Kiest u voor payrolling via FlexVisie, dan krijgt u meer tijd om te ondernemen. De salarisadministratie wordt voor u geregeld, de personeelskosten zijn inzichtelijk en u kunt steunen op onze gespecialiseerde HR-medewerkers. U houdt de werving en selectie in eigen hand, maar ook hierin kunnen wij u adviseren. Zorgen omtrent lastige zaken als ziekte en juridische conflicten zijn verleden tijd. Daarnaast kunnen wij u optimale contractflexibiliteit bieden. Wij volgen de NBBU-cao, waardoor zeven contracten in 5,5 jaar tijd mogelijk is.

 

Altijd persoonlijk HR-advies

Uw contactpersoon bij FlexVisie heeft kennis en ervaring in uw branche. Hij of zij kent uw bedrijf, kent u en adviseert en denkt met u mee over al uw personeelszaken.

 

Alles perfect geregeld voor uw medewerkers

Uw medewerkers kunnen in onze innovatieve online portal (een beveiligde omgeving) hun uren schrijven en inzien. Ook hebben ze hier inzicht in belangrijke informatie. En zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft worden alle salarissen voor uw medewerkers op tijd uitbetaald en loonstroken en jaaropgaven verstuurd.

 


Meer weten over payrollen via Flexvisie?

Heeft u vragen of wilt u weten of payrolling interessant is voor uw organisatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij adviseren u geheel vrijblijvend.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.