Voordelen payroll

Dat Payrolling de laatste jaren steeds populairder wordt is duidelijk. De Payrollmarkt groeit snel en dat is ook begrijpelijk. Maar wat zijn nu de belangrijkste voordelen van payroll?

 

Payrollen, wat houdt dat in?

Door te gaan payrollen heeft u veel voordelen bij het toepassen van de geldende wet- en regelgeving. Het biedt flexibiliteit en ontzorgt. Bij Payrolling neemt FlexVisie namelijk het juridische werkgeverschap van u over. Dit betekent dat FlexVisie voortaan alle zaken regelt zoals salarisbetalingen, de loonbelasting, pensioenpremies, alle werkgeverslasten en verzekeringen, afhandelen van ziek- en herstelmeldingen, arbodienst en eventuele juridische begeleiding bij ontslagprocedures. Voor u vallen al deze lasten daardoor weg.  Eigenlijk huurt u uw eigen personeel dus weer exclusief in, maar dan wel met een stuk minder risico's.

 

Redenen om te gaan payrollen

  • U wilt meer flexibilteit in uw organisatie.
  • U wilt al uw aandacht richten op uw bedrijf.
  • U wilt één contactpersoon voor al uw personeelszaken.
  • U wilt goed zijn voor uw medewerkers met een professionele backoffice.
  • U wilt geen risico's lopen bij ziekte en/of ontslag.

 

Door te starten met Payrolling bent u niet alleen ontzorgt op bovengenoemde gebieden, maar kunt u tevens genieten van een maximale flexibele periode van 5,5 jaar met uw personeelsbestand. Wilt u meer weten over de voordelen van payrolling voor uw organisatie? Onze specialisten staan u graag te woord!

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.