ZZP'er of Freelancer inhuren

Snel vakbekwame professionals inschakelen op die momenten dat u ze nodig heeft: dat kan door het inhuren van een zzp’er of freelancer. Sinds 1 mei 2016 is er echter veel veranderd. Met de invoering van de nieuwe wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) krijgt u als ondernemer een grotere verantwoordelijkheid, terwijl deze verantwoordelijkheid en de financiële gevolgen ervan voorheen bij de zzp'er lagen. Dit houdt onder meer in dat u als werkgever ook aansprakelijk bent als de Belastingdienst oordeelt dat er geen sprake is van zelfstandigheid. In het meest ongunstige geval ziet de overheid uw zakelijke relatie met de zzp’er als een arbeidsrelatie, met alle vervelende arbeidsrechtelijke en fiscale gevolgen van dien.

 

Flexvisie neemt u de zorg uit handen

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet geconfronteerd wilt worden met vervelende situaties zoals bovenstaand beschreven. De inzet van zzp’ers moet arbeidsrechtelijk en fiscaal gezien daarom perfect geregeld zijn. De vaak kortlopende contracten met zzp’ers brengen veel extra administratief werk en risico's met zich mee. Hiervoor biedt FlexVisie de oplossing. Bij ons heeft u de zekerheid dat alles goed en vlekkeloos geregeld is. Daarbij heeft u er verder geen omkijken meer naar en kunt u zich richten op wat écht belangrijk is; uw eigen core-business.

 

De voordelen van een ZZP-er of freelancer inzetten via Flexvisie:

  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Snelle betaling van uw freelancers;
  • Minder papierwerk;
  • Dossiercontrole;
  • Lage verwerkingskosten;
  • Oplossingen voor elke branche.

 

Advies en hulp bij het inhuren van zzp'ers en freelancers

Wilt u gebruik maken van de diensten van een zzp'er of freelancer, maar zonder de fiscale en juridische risico's? Onze specialisten voorzien u graag van een geheel vrijblijvend passend advies. Neem contact met ons op via de gegevens aan de rechterkant of vul direct het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.